Rondom Old Town op St Mary

Samenvatting

St Mary is een pareltje in de Atlantische Oceaan. Deze wandeling voert over het hoofdeiland. Het heeft daarmee hele mooie doorkijkjes naar Old town en de andere delen van het hoofdeiland.

Beschrijving

De Isles of Scilly doen denken aan een sketch van Monty Python maar ze bestaan echt, zijn op het Europese vasteland relatief onbekend, en zijn prachtig. Het is een hele Engelse eilandengroep met een subtropisch karakter. De eilanden zijn klein maar hebben allemaal een eigen karakter.

Deze wandeling voert over het hoofdeiland rond de vroegere hoofdstad Old town. De wandeling is verrassend omdat het een combinatie is van prachtige kusten met een kristalheldere zee, parelwitte standen, maar ook met eeuwenoude Engelse landschappen met oude bomen, muurtjes langs smalle wegen en een Engelse architectuur van de gebouwen.

Combineer de wandeling met een bezoek aan Hughtown en met een aantal andere wandelingen op deze site. De eilanden zijn te mooi om niet een paar dagen op te verblijven

Bereikbaarheid

Alleen met de veerboot vanaf Penzance in Zuid-West Engeland. Combineer dit met een aantal andere wandelingen op deze site tot een wandelweekeinde

Details

Afstand 8 km
Regio Verenigd Koninkrijk
Verharding Deels verhard
Categorie Eiland
Beginpunt Hughtown, bij de kerk
Eindpunt Hughtown, bij de kerk
Download GPS bestand (Zip)
Download Routebeschrijving (PDF)

 

Vergeet niet je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6