Deze website is verplaatst naar Waterwandeling.nl

Bolgarije

Samenvatting

Ingeklemd tussen twee snelwegen ligt een erg mooi en rustig stukje hollands landschap. Een andschap met natte weiden, brede sloten en griendbosjes. Dit is het typisch Hollandse landschap rond Hei- en Boeicop. De wandeling is voor grote delen onverhard en voert langs kaden en door weilanden. Bijzonder is dat een aantal boeren hun laderijen en erven hebben opengesteld. Bij regen kan het modderig zijn. Er is een horecastop halverwege.

Beschrijving

Een landschap met kades, brede sloten, smallen graspercelen en griendbossen. We lopen daarbij grote delen onverhard door twee lintdorpen en langs de oever van de Zederik. Het bezoekerscentrum waar de wandeling start en eindigt geeft informatie over de natuur in het gebied. Halverwege is een horecastop.

Kaart

 width=

Download GPS bestand

Wil je deze route gebruiken op je Garmin of App op je telefoon dan kun je hier de zip downloaden en uitpakken en naar je navigatie.

Open interactieve kaart

Je kunt in deze website een interactieve kaart openen. Daar kun je de route zien en eventueel kijken waar je jezelf bevindt op de kaart

Open routebeschrijving

Van een groot aantal wandelingen is een routebeschrijving gemaakt waarmee je makkelijk een route kunt volgen zonder GPS.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid Auto
Beginpunt Natuurcentrum de schaapskooi, Hei en boeicop, Overboeicop 15 Schoonrewoerd
Eindpunt Natuurcentrum de schaapskooi, Hei en boeicop, Overboeicop 15 Schoonrewoerd
Categorie en afstand
Categorie Rivier
Afstand 20 km
Regio Zuid Holland
Routetype Rondwandeling
Verharding Deels verhard