Deze website is verplaatst naar Waterwandeling.nl

Uitzicht op Kamari

Samenvatting

Vanuit de toeristendrukte bij het strand van Kamari loop je via een stevige klim naar de rust en de natuur van het platteland van Santorini

Beschrijving

Deze korte maar pittige wandeling begint aan de boulevard van Kamari, heel veel drukte, winkeltjes, terrasjes etc. Van daaruit lopen we naar de rand van Kamari waar een slingerweg ons naar de kam van een naastgelegen berg brengt.

Dat is een pittige klim maar de beloning is een prachig uitzicht op Santorini en een aantal omliggende eilanden. Vervolgens lopen we via een onverhard pad naar een mooie ommuurde bron wat tegen de berg aangeplakt lijkt. Van hieruit via een slingerend paadje weer naar beneden naar de drukte van Kamari.

Dit is een fijne wandeling voor vroeg in de ochtend of aan het einde van de middag, dan is het zonlicht bijzonder mooi

Kaart

 width=

Download GPS bestand

Wil je deze route gebruiken op je Garmin of App op je telefoon dan kun je hier de zip downloaden en uitpakken en naar je navigatie.

Open interactieve kaart

Je kunt in deze website een interactieve kaart openen. Daar kun je de route zien en eventueel kijken waar je jezelf bevindt op de kaart

Open routebeschrijving

Van een groot aantal wandelingen is een routebeschrijving gemaakt waarmee je makkelijk een route kunt volgen zonder GPS.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid Bussen vanuit Fyra
Beginpunt Kamari, aan de boulevard
Eindpunt Kamari, aan de boulevard
Categorie en afstand
Categorie Eiland
Afstand 6 km
Regio Griekenland
Routetype Rondwandeling
Verharding --