Deze website is verplaatst naar Waterwandeling.nl

Landgoed Junne

Een wandeling anders dan de andere rivierenwandeling, we wandelen veel door bos maar krijgen ook een aantal mooie doorkijkjes naar de rivier de Overijsselse Vecht. De wandeling kan eenvoudig uitgebreid worden met een bezoek aan bijvoorbeeld Ommen. Er is aan het begin en einde voldoende horeca, tijdens de route is er een restaurant halverwege

Ommen naar Mariƫnberg

Een bosrijke wandeling langs de Vecht, met enige hoogteverschillen over oude rivierduinen. De wandeling is zeer afwisselend en voert door een mooi parklandschap. Er is horeca aan het begin en het einde van de route.

Dalfsen - Ommen

Deze tocht laat je volop kennis maken met het landschap van de Vecht, mooie vergezichten, meanders van de rivier, stuwen en vistrappen. Het buurschap Vilsteren wordt bezocht waar ook een horecastop gemaakt kan worden.

Rechteren

Een struinroute die alleen met een GPS gelopen kan worden, door de vele kleine paadjes is de route nauwelijks op papier te zetten. Maakt de route interessant voor wandelaars die van de gebaande paden af willen lopen. Er is horeca alleen bij het het begin en einde van de route.