Deze website is verplaatst naar Waterwandeling.nl

Kasteel Doorwerth

Samenvatting

Kasteel Doorwerth ligt ietwat verscholen tussen de heuvels van de Veluwe en de rivier de Rijn. Het is een prachtig kasteel dat het bezoeken waard is. Deze wandeling combineert een bezoek aan dit kasteel met uiterwaarden, heuvels, parken en de randen van Arnhem. Een gevarieerde wandeling dus.

Beschrijving

Deze wandeling laat de diversiteit van het rivierenland zien. Uiterwaarden, bossen, parken en de randen van de stad, alles is hier aanwezig. De wandeling is grotendeels verhard en kan daarom een groot deel van het jaar gelopen worden. Er is voldoende horeca in het centrum van Oosterbeek en bij het kasteel. Het kasteel is het bezichtigen waard!

Kaart

 width=

Download GPS bestand

Wil je deze route gebruiken op je Garmin of App op je telefoon dan kun je hier de zip downloaden en uitpakken en naar je navigatie.

Open interactieve kaart

Je kunt in deze website een interactieve kaart openen. Daar kun je de route zien en eventueel kijken waar je jezelf bevindt op de kaart

Open routebeschrijving

Van een groot aantal wandelingen is een routebeschrijving gemaakt waarmee je makkelijk een route kunt volgen zonder GPS.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid Auto of openbaar vervoer, bij de Benedendorpseweg en bij het station is voldoende parkeergelegenheid
Beginpunt Oosterbeek, Benedendorpseweg (auto) of Station Oosterbeek (OV)
Eindpunt Oosterbeek, Benedendorpseweg (auto) of Station Oosterbeek (OV)
Categorie en afstand
Categorie Rivier
Afstand 17 km
Regio Gelderland
Routetype Rondwandeling
Verharding Deels verhard