Stroomwaarts gaat nu ook naar eilanden

In de afgelopen periode is er van mijn kant helaas weinig aandacht geweest voor de stroomwaarts website. Dat is de realiteit van een ZZP, soms doe je een aantal intensieve projecten achter elkaar en dan is er maar heel weinig vrije tijd om aan andere zaken aandacht te besteden.

Echer er zijn wel een paar extra rivierwandelingen gemaakt, met name de wandeling in Oosterbeek vind ik persoonlijk een aanrader. 

Momenteel heb ik een sabbatical, waarschijnlijk van half december tot begin juli en dus ruim de tijd om aandacht te besteden aan een aantal wandelingen langs rivieren maar nu ook over eilanden.

Vanaf 8 januari zijn Anneke en ik op een aantal Spaanse eilanden. We zijn begonnen op Lanzarote, en gaan daarna naar Fuerteventura en Gran Canaria. Op al deze eilanden gaan we een aantal wandelingen maken. Voor Lanzarote zijn er al een aantal wandelingen gemaakt en daar zitten volgens  mij een paar toppers bij. Zie de Lanzarote link op stroomwaarts.

In de afgelopen periode hebben we al wel een paar wandelingen extra gelopen tijdens vakanties meestal over eilanden maar ook langs een paar rivieren. Bijvoorbeeld de Ilses of Scilly was een bijzondere bestemming.

In een volgende blog zal ik dieper ingaan op de sabbatical en de plannen die we voor de komende periode hebben. Denk hierbij aan meer eilanden (zowel in Nederland als daarbuiten) maar ook voor rivieren zijn er een aantal plannen (ook in binnen- en buitenland.

Als laatste een foto om te laten zien wat het echte eilandgevoel is;-)