Langs Linschoten en Hollandsche Ijssel

Deze wandeling kenmerkt zich door een wandeling langs kleine riviertjes, kades een bosrijk landgoed en eeuwenoude stadjes. De Hollandsche IJssel zien we maar een paar keer.

Neemt niet weg dat het een wandeling is door een prachtig open Hollands landschap, met name de kades en tiendwegen zijn kenmerkende Hollandse landschapselementen.

Linschoten en Oudewater

Ook in het groene hart van Nederland stromen riviertjes en rivieren. Deze wandeling laat je kennismaken met twee rivieren. Daarbij loop je door kleine schilderachtige plaatsen zoals Linschoten en Oudewater. Dat in combinatie met een oerhollands landschap maakt deze wandeling bijzonder.

Haast recht naar Oudewater

Een wandeling vol historie in oude plaatsjes als Haastrecht, Oudewater en Hekendorp. Maar ook daartussen is de geschiedenis voelbaar doordat we wandelen over een Tiendweg en een jaagpad.  Ook voor de natuurliefhebber is er veel te zien met name weidevogels in een zeer vlak landschap.

Tiendwegen en kades tussen Oudewater en Gouda

Een wandeling door het Groene hart over rustige paden en door karateristieke dorpen en stadjes. De wandeling is een variatie van natuurgroen en historie

Tiendwegen en kades tussen IJsselstein en Montfoort

Een combinatie van historie en natuur. Twee mooie oudhollandse stadjes, IJsselstein en Montfoort, wandelen langs de Hollandse IJssel en een Tiendweg.